english türkçe


News

11.03 KOSAB’dan Kestel İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına Araç Desteği
Kestel Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, Kestel Kaymakamlığı İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına 1 adet Renault Megan Marka otomobil bağışında bulundu. Kestel Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cem HISIMCIL, Yönetim olarak İlçemizde bulunan tüm Kamu Kurumları ve STK lar ile uyumlu bir çalışmanın içerisinde, Kestel İlçemize beraber hizmet etmeye çalışıyoruz. Kestel İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının halkımıza daha iyi hizmetler verebilmesi için ihtiyaçları olan hizmet araçlarından bir tanesini sanayicilerimiz adına Kestel Organize Sanayi Bölgesi olarak temin ettik. İmkânlarımız elverdiği ölçüde İlçe halkımıza ve Kurumlarımıza olan desteğimizi sürdüreceğiz. Kestel İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına, Yönetim kurulu ve sanayicilerimizin desteği ile alınan aracın teslim edildiği törene Kestel Kaymakamı Recep ÖZTÜRK, İlçe Emniyet Md. Okan ŞEN, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Md. Akan AYAZ, Kestel Osb Başkanı Cem HISIMCIL, Başkan vekili Selim ÖZKARACA,Yönetim Kurulu üyesi Hamit HOŞVER ve Bölge Müdürü Nurettin UŞAK katıldı.

03.30 Okul Sanayi İş Birliği Protokolü
Kestel Kaymakamımız Sayın Ahmet KARAKAYA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz UÇ, Bursa Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Bekir AKTAŞ ile Kestel Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Cem HISIMCIL, Yönetim kurulu Üyelerimiz Sayın Selim KARACA, Sayın Uğur ARAS ın katılımları ile Okul Sanayi İşbirliği protokolü imzalandı. Ayrıca, KOSABa üye işletmelerde Meslek Lisesi öğrencilerimize staj ve istihdam desteği sağlanacak.

03.22 BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAYIN ALİNUR AKTAŞ IN ZİYARETİ
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Alinur AKTAŞ, Büyükşehir Genel Sekreteri Sayın Ulaş AKHAN, BUSKİ Genel Müdürü Sayın Güngör GÜLENÇ. KOSAB Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Cem HISIMCIL ile yönetim kurulumuzu KOSAB Bölge Müdürlüğü binasında ziyaret ettiler.

11.27 Genç İstihdamın Beceri ve Girişimcilik Odaklı Desteklenmesi Protokolü
Gürsu Belediyesi ve Kestel Organize Bölge Müdürlüğü arasında Genç İstihdamın Beceri ve Girişimcilik Odaklı Desteklenmesi Protokolü Gürsu Belediye Başkanı Sayın Mustafa IŞIK ile Kestel Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Cem HISIMCIL ın katılımlarıyla imzalanmıştır.